Hafidz Roshdi Sebagai Contoh: Menghormati Kebaikan dan Tidak Terlalu Cepat Menilai!

Hafidz Roshdi baru-baru ini berkahwin dengan Athira dan menasihati agar tidak cepat menilai kesilapan orang lain. Bagi Hafidz, setiap orang pasti buat kesilapan, dan kita sepatutnya tidak hanya melihat satu kesilapan untuk menilai seseorang.

Beliau sangat bersyukur atas sokongan yang diterimanya, terutama semasa perkahwinannya yang baru. Hafidz berterima kasih kepada semua yang sentiasa menyokongnya dan berdoa untuk kebahagiaannya.

“Terima kasih kepada mereka yang sentiasa bersama saya, doakan yang baik-baik untuk saya, isteri saya, dan doakan kebahagiaan kami,” kata Hafidz.

Hafidz dengan Athira melangsungkan majlis perkahwinan pada 16 Disember lalu. Hafidz memberikan mas kahwin RM300 dan lima dulang hantaran.

Sebelum ini Hafidz pernah mendirikan rumah tangga dengan Nurul Shuhada pada 2016 yang berakhir dengan perceraian pada Julai lalu. Walaupun melalui kisah yang berliku, perkahwinan sebelumnya menghasilkan dua anak, Humairah dan Umar, yang tetap menjadi anugerah dalam hidup Hafidz.

Bersama kisah ini, pembaca diingatkan untuk tidak cepat menghakimi, menghargai sokongan dari orang sekeliling, dan belajar dari kesilapan kehidupan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*