Citarasa Gaya Selebriti! Faye Kusairi Raih Kejayaan dalam Perniagaan Nasi Ayam!


Pelakon terkenal, Faye Kusairi, kini melangkah ke dalam dunia perniagaan dengan membuka gerai nasi ayam di Bukit Antarabangsa. Mengakui seronok dan ‘enjoy’ dalam menjalankan perniagaan kecil-kecilan ini, Faye bersama ayahnya turut berusaha keras untuk memberikan pengalaman yang memuaskan kepada pelanggan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAYE KUSAIRI (@fayekusairi)

“Saya enjoy dengan apa yang kami lakukan ini. Kalau pembeli gembira, kami lagi gembira,” kata Faye dengan tulus. Perniagaan yang baru beroperasi selama seminggu telah menarik perhatian pembeli, dengan resipi nasi ayam mereka yang unik mendapat sambutan baik.

Faye turut mengucapkan terima kasih kepada pembeli yang setia serta rakan artis seperti Azza Elite yang turut memberi sokongan. “Ya Allah, berbunga hati kita nampak kak Azza Elite, berjalan kaki dengan anak datang sekali stall kita tau. Terima kasih Kekza sudi datang dan beli dan support,” kongsinya penuh rasa syukur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAYE KUSAIRI (@fayekusairi)

Meskipun baru beberapa hari beroperasi, gerai nasi ayam Faye Kusairi telah menarik perhatian dan kegembiraan pelanggan, membuktikan kejayaan dalam dunia perniagaan kecil-kecilan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*